Kerstworkshop vrijdag 16 december 2022

Op vrijdagavond 16 december 2022 organiseren we een Kerstworkshop voor onze leden. Een gezellig samenzijn met een hapje en drankje en de mogelijkheid om zelf een mooi kerststuk te maken om mee te nemen naar huis.

De Kerstworkshop wordt gehouden bij Jaap Gelderloos (De Hoef Westzijde 50, 1426 AT  De Hoef). Hij heeft een prachtige overdekte ruimte waar wij welkom zijn vanaf 18:00 uur. We starten met een heerlijke kop soep, waarna we rond 19:00 uur starten met het maken van een kerststuk. De avond duurt tot circa 21:00 uur.

Deze workshop voor onze leden is gratis. Voor groenmaterialen, bakje, oase, etc. wordt gezorgd, maar neem wel een eigen mesje en schaar mee. Natuurlijk kunt u ook eigen (groen)materialen en versieringen meenemen die u in uw kerststuk wilt verwerken.

Wilt u meedoen aan de Kerstworkshop? Meld u dan zo snel mogelijk aan, want in verband met de beschikbare ruimte kan een gelimiteerd aantal deelnemers worden ontvangen. U kunt zich tot 1 december 2022 aanmelden bij Natalie van Rosmalen per e-mail: nmjvanrosmalen@outlook.com of telefonisch: 06 52 69 25 25. Geef bij uw aanmelding aan: uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres waarop u bereikbaar bent. Zodoende kunnen wij u t.z.t. eventueel voorzien van nadere informatie.