Vecht & Venen

GROENRUILBEURS 8 oktober De Hoef

Op zaterdag 8 oktober  van 11.30  uur tot 12.00 uur kunt u in de tuin van Jaap Gelderloos, De Hoef Westzijde 50, De Hoef,  planten en ander groenmateriaal  inbrengen op de 

NAJAARSGROENRUILBEURS.

Deze tijd van het jaar leent zich goed om te groot geworden planten te scheuren en de jonge plantdelen hebben nog even de tijd om aan te slaan. In het voorjaar kunnen ze meteen groeien en bloeien. 

Verzamelt u deze planten en breng ze in op onze  groenruilbeurs!  U kunt alles aanbieden en/ of ruilen wat met tuinieren te maken heeft, zoals zaden, zaailingen, bollen, knollen, stekken, planten, boeken, tijdschriften, potten, gereedschap.

Hebt u niets in de aanbieding, maar misschien wel een nieuwe tuin of zijn er lege plekken in uw tuin? Geen probleem, iedereen is welkom, kom eens snuffelen aan de sfeer en misschien blijven er nog stekken, zaailingen of planten over en komt u een volgend jaar met uw eigen groenmateriaal. Parkeren kan op het terrein achter nr. 50. 

Wij hopen hier weer veel mensen te mogen ontmoeten die gezellig even langs komen met

materiaal uit eigen tuin zoals planten, zaden en stekjes. Dit kan worden uitgestald zodat iedereen kan rondkijken of er iets van zijn of haar gading bij is. En u mag hier ook nog eens de valappels en walnoten rapen. Verpak de planten en stekjes in potjes of plastic zakjes, zaden bv. in koffiefilterzakjes of lege doosjes van fotorolletjes. Voorzie alles van een etiket of briefje met in elk geval de naam van de plant of de zaden en eventueel andere bijzonderheden (standplaats, kleur, hoogte). 

De koffie en thee staan klaar. Graag tot ziens op onze najaarsgroenruilbeurs!