Vecht & Venen

Excursie naar De Keukenhof

Op donderdag 2 april gaan we naar De Keukenhof in Lisse. De Keukenhof zult u vast zelf wel eens bezocht hebben, misschien wel meerdere keren, het park ziet er toch steeds weer anders uit. 

Maar nu hebben we daar afgesproken met de heer Van de Oever, de eigenaar van Van Tubergen Bollen uit Heemstede, die in november vorig jaar bij ons in Loenen, samen met zijn echtgenote een zeer inspirerende lezing heeft gehouden over hun bedrijf en de vele bollen die zij in het assortiment hebben. Hij zal ons rondleiden en wil ons graag alles vertellen over de totstandkoming van elk jaar weer die kale perken na de sluiting van het park tot de bloemenpracht bij de opening. En het aandeel van zijn bedrijf daarin.

Aansluitend rijden we naar het bedrijf van de heer Van den Oever in Heemstede, gelegen aan de Leidsevaart 46, waar we weer worden rondgeleid en onder het genot van koffie/thee en koek leren hoe het in zo`n internet bollenbedrijf reilt en zeilt. En wilt u nog bollen aanschaffen, dan bent u daar op de goede plek.

Praktische informatie

We gaan op 2 april carpoolen vanaf De Markt in Breukelen en vertrekken om 9.30 uur.

De kosten zijn €25,00 voor de entree van de Keukenhof, inclusief parkeerkosten, de rondleiding en de rondleiding met koffie/koek bij het bedrijf Van Tubbergen.

De entree voor het park is duur,  daarom zijn de drankjes en eventuele lunch op De Keukenhof  voor eigen rekening. Voor elkwat wils, toch daar eten en drinken of de lunch van thuis meenemen.

We gaan carpoolen en vertrekken om 09.30 uur vanaf de Markt in Breukelen. Wilt u bij het aanmelden even melden of u wilt rijden of graag wilt meerijden. De totale reisafstand is 109 km. De meerijdprijs is € 7,60 per persoon die u voldoet bij vertrek aan de chauffeur.

Aanmelden kunt u zich tot 10 maart per mail: hermavanvliet(at)gmail.com of per telefoon 06 13 61 93 24.