Activiteiten & Actueel

Voorjaarsgroenruilbeurs 12 mei 2018

Graag attenderen wij u op de voorjaarsgroenruilbeurs die op zaterdag 12 mei van 10.30 tot 12.00 uur wordt gehouden in de tuin van bestuurslid Karen Gerding, Linnaeusdreef 69, Breukelen. Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren op de Joh. Poststraat (hoge flat), aan uw linkerhand is een tuinpoort naar de Linnaesdreef 69.

U kunt alles aanbieden en/of ruilen wat met tuinieren te maken heeft, zoals zaden zaailingen, bollen, knollen, stekken, planten, boeken, tijdschriften, potten, gereedschap. Niet geruilde boeken/tijdschriften, poten en gereedschap dienen door de aanbieders weer te worden meegenomen. Hebt u niets in de aanbieding, maar misschien wel een nieuwe tuin of zijn er lege plekken in uw tuin? Geen probleem, iedereen is welkom, kom eens snuffelen aan de sfeer en misschien blijven er nog stekken, zaailingen of planten over en komt u een volgend jaar met uw eigen groenmateriaal.

Wij hopen hier weer veel mensen te mogen ontmoeten die gezellig even langs komen met materiaal uit eigen tuin zoals planten, zaden en stekjes. Dit kan worden uitgestald zodat iedereen kan rondkijken of er iets van zijn of haar gading bij is. Verpak de planten en stekjes in potjes of plastic zakjes, zaden bijvoorbeeld in koffiefilterzakjes of lege doosjes van fotorolletjes, want: niet verpakt materiaal wordt geweigerd. Voorzie alles van een etiket of briefje met in elk geval de naam van de plant of de zaden en eventueel andere bijzonderheden (standplaats, kleur, hoogte).

De koffie en thee, waarvoor wij een kleine vrijwillige bijdrage vragen, staat klaar. Graag tot ziens op onze jaarlijkse Groei&Bloei groenruilbeurs!

meer

Naar boven

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien