Cursus rozen snoeien

Een cursus rozen snoeien onder leiding van Ruud Kreton. Rozen spreken tot de verbeelding. Al meer dan 2500 jaar gaat de roos dan ook al door voor 'Koningin der bloemen'. De meeste rozen hebben snoei nodig om tot groei & bloei te worden aangezet. Soms geeft het snoeien van rozen problemen of verwarring omdat er binnen de roosfamilie zoveel soorten zijn zoals: stamrozen, mosrozen, perkrozen, struikrozen, klimrozen, etc. Iedere soort verlangt een eigen snoei. Ruud Kreton zal er iets over vertellen en het snoeien voordoen. Als u zelf een snoeischaar meeneemt mag u ook zelf mee snoeien.

Ook in maart kan het koud zijn, vooral als je een tijdje stil staat. Daarom is het aan te raden warme kleren aan te doen. Vooral goede schoenen of laarzen met dikke sokken en handschoenen.

Datum: zaterdag 17 maart 2018

Plaats: Kasteeltuin Nijenrode, Straatweg 25, Breukelen

Aanvang: 10.00 uur bij het poortgebouw

Kosten: Leden G&B 5 euro, niet leden G&B 8 euro, inclusief koffie & thee