Biologische moestuincursus 2018

Biologische moestuincursus

Zin om uw eigen groenten te kweken onder leiding van twee zeer ervaren moestuinders? In 2018 bieden we voor het derde jaar op rij een cursus biologisch tuinieren aan.

Vanaf februari tot en met mei zijn er zeven bijeenkomsten op zaterdagochtend met anderhalf uur theorie en af en toe aansluitend praktijkvoorbeelden op de tuin (afhankelijk van het weer). Een greep uit de onderwerpen: grond en grondbewerking, composthoop, teeltplan, zaaien en verspenen, de verschillende groente- en fruitsoorten, kruiden, tot en met de verwerking van alles wat er geteeld kan worden. Onderwerpen op verzoek zijn ook mogelijk.

Waar: nog niet bekend, in Breukelen of Maarssen

Wanneer: De lesdagen zijn op zaterdagochtend 17 februari, 10 en 24 maart, 7 en 21 april en 12 en 26 mei van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur (in totaal 7 lessen)

Aanmelden kan tot uiterlijk 11 februari 2018 via: klokjestuin@live.nl

Door wie: Anja de Kruif en Alma van Esterik, samen minstens 60 jaar (moes)tuinervaring, met hoveniersopleiding en recent opgeleid tot Meester Herborist.

Kosten: leden G&B € 110,=, niet-leden G&B: 135,=

Aanmelden: kan tot uiterlijk 11 februari 2018 via: klokjestuin@live.nl (vragen kunt u ook via dit e-mailadres stellen)

De cursus gaat door bij minimaal zes aanmeldingen.

Moestuincursus 2016

STORMSCHADE