Moestuincursus 2019

Voor het derde jaar op rij gingen we in 2018 weer van start met negen enthousiaste cursisten. Daarom bieden we ook in 2019 weer een cursus biologisch moestuinieren aan.

Vanaf februari tot en met mei zijn er zeven bijeenkomsten op zaterdagochtend. Een greep uit de onderwerpen: grond en grondbewerking, composthoop, teeltplan, zaaien, verspenen, de verschillende groente- en fruitsoorten, kruiden, tot en met de verwerking van alles wat er geteeld kan worden. Onderwerpen op verzoek zijn ook mogelijk.

Waar: nog niet bekend, in Breukelen of Maarssen

Wanneer: Zaterdagochtend van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur, eerste bijeenkomst in februari, laatste in mei.

Door wie: Anja de Kruif en Alma van Esterik, samen minstens 70 jaar (moes)tuinervaring, met hoveniersopleiding en opgeleid tot Meester Herborist.

Kosten: leden G&B € 120,=, niet-leden G&B: 140,=

De cursus gaat door bij minimaal zes aanmeldingen. Ook niet-leden kunnen meedoen, dus zeg het voort!

Aanmelden: kan tot uiterlijk 1 februari 2019 via: klokjestuin@live.nl

Vragen kunt u ook via dit e-mailadres stellen.

Moestuincursus 2018

Het begin