Vecht & Venen

Welkom bij Groei & Bloei
Vecht & Venen

Uitgelicht

Vechtroos

Je lief of ouders niet mogen bezoeken, een vriendin die weduwe werd niet mogen knuffelen. Onwerkelijk. En geen bijeenkomsten...

Meer

Open Tuinen Avond Watertuin Wilnis

Donderdagavond 16 juli is er weer een “open tuinen avond”, ditmaal in de Watertuin in Wilnis. Deze plek doet zijn naam eer...

Meer

Excursie Amelisweerd

Op vrijdag 4 september gaan we naar het Landgoed Amelisweerd in Bunnik. Foto Peter van der Wielen, wikipedia.

Meer

Groei en Bloei afdeling Vecht en Venen

Houdt u ook van bloemen en planten?  Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u deze hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij de afdeling “Vecht & Venen” van Groei & Bloei aan het juiste adres.

Heel veel ideeën en praktische tips, om te laten zien hoe ook uw tuin eruit kan zien, vindt u in het tijdschrift Groei & Bloei, het landelijk tuintijdschrift, gesteund door de vereniging. Met een abonnement op Groei & Bloei bent u automatisch lid van een afdeling.

Woont u in de Vecht & Venen streek*? Dan ontvangt u naast het tijdschrift Groei & Bloei elk kwartaal de “VechtRoos”, waarin de activiteiten en het wel en wee van onze afdeling vermeld staan.

* De volgende plaatsen behoren tot de afdeling Vecht & Venen: Abcoude, Baambrugge, Breukelen, De Hoef, Haarzuilens, Kockengen, Loenen, Loenersloot, Maarssen, Nieuwersluis, Oud-Zuilen, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland en Wilnis.

Tuinlog

08 Aug

Paul

Een rondje door de knollentuin

07 Aug

Odette

Voor nu

Meer

Agenda

04 sep

Vecht en Venen: Excursie naar Amelisweerd in...

Kleine excursie naar Amelisweerd in Bunnik

Meer