Vecht & Venen

Vecht en Venen: Kerstbloemschikken

Afdeling:

Vecht & Venen

Datum:

16-12-2022


Kosten:

€ 25

Kosten lid:

€ 25

Locatie:

Bloemsierkunst Christa Snoek
Vrouwenakker 10 a
Vrouwenakker

Route

Een week voor Kerst organiseren we een kerstworkshop, waarbij u zelf een mooi kerststuk kunt maken voor Kerst.

Meer info:

Kerstworkshop vrijdag 18 december 2020

Een week voor Kerst organiseren we een kerstworkshop, waarbij u zelf een mooi kerststuk kunt maken voor Kerst. De workshop vindt plaats bij Bloemsierkunst Christa Snoek, Vrouwenakker 10a te Vrouwenakker. Er zullen verschillende voorbeelden van kerststukken te zien zijn en ter plaatse kunt u een keuze maken welk kerststuk u wilt gaan maken en welke kleur u uw kerststuk wilt gaan geven.

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van wat u wilt maken. Reken op gemiddeld 25 euro. De workshop vindt plaats in een grote schuur achter de winkel. Voor koffie/thee met een koekje wordt gezorgd. Wij raden u aan om zelf een mesje en schaar mee te nemen. Rekening wordt gehouden met de corona maatregelen, zo houden we 1,5 meter afstand en is er desinfecterende handgel aanwezig.

De kerstworkshop is onder voorbehoud en gaat door bij voldoende deelnemers en als de corona situatie het toelaat. We reizen op eigen gelegenheid naar Christa Snoek, maar mocht er iemand met u mee kunnen rijden en/of wilt u graag meerijden met iemand, laat het dan weten bij uw aanmelding.

Wilt u meedoen aan de kerstworkshop? U kunt zich aanmelden bij Natalie van Rosmalen, via mailadres: nmjvanrosmalen(at)outlook.com. Geef bij aanmelding aan: uw naam, adres, telefoonnummer en het mailadres waarop u bereikbaar bent. Zodoende kunnen wij u t.z.t. voorzien van nadere informatie. Graag aanmelden vóór 1 november 2020.