Vecht en Venen: dagreis Gardenista

Locatie:

Gardenista

Laag-Zuthem

Met trots presenteert onze vereniging voor de 2e maal het jaarlijkse festival Gardenista. Dit jaar op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck in het prachtige Sallandse coulisselandschap van Laag Zuthem bij Zwolle.

Meer info:

EXCURSIE 24 SEPTEMBER

Een compleet dagje uit in het groen.

DAGREIS NAAR GARDENISTA bij Zwolle.

Gardenista is het grootste, jaarlijks terugkerende groene festival van Nederland. Het biedt bezoekers een compleet dagje uit in het groen. Zo zijn er vele enthousiaste exposanten met tal van groene producten en diensten met een rijk en gevarieerd aanbod. Verder zijn er indrukwekkende, levensgrote bloemwerken, grote en kleine tuinen en kunnen bezoekers deelnemen aan groene workshops. Om het geheel compleet te maken is er muziek, theater en is er volop mogelijkheid voor een duurzaam hapje of drankje om even bij te komen van alle indrukken.

Leef in het groen

Het thema van dit jaar, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De bezoeker gaat dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er `groener uit komen dan ze binnenkwamen`. Daarbij gaan we verder dan tuinen en bloemen; denk ook aan lekker vers eten – liefst uit eigen tuin of regio – en de ontspanning die een groene omgeving kan bieden. En verder speelt duurzaamheid bij alle onderdelen van het festival een centrale rol.

Let op: neem je PIN-pas mee, want betalen bij de catering kan alleen met pin.

Na deze wervende tekst van GROEI, willen wij van onze afdeling deze groenbeleving uiteraard niet missen. Daarom organiseren wij een excursie naar Laag Zuthem op vrijdag 24 september en vertrekken vanaf De Markt in Breukelen om 09.15  uur.

De entreekosten zijn E. 12,50 voor leden, indien online besteld, alleen geldig op vertoon van de ledenpas – max. 2 entreekaarten per pas. Parkeerkosten E 4,00 per auto.  Aan de kassa aldaar entree  E. 16,50. Bij meer dan 15 aanmeldingen krijgen we groepskorting, dus graag werven in uw omgeving!!

We gaan carpoolen, graag bij aanmelden ook vermelden of u wilt rijden of graag wilt meerijden. Voor de meerijders: de afstand, heen en terug is 246 km = E 17,00.pp. + E. 1.00 pp. voor de parkeerkosten, te betalen aan uw chauffeur.

Aanmelden z.s.m., doch  uiterlijk op 1 september door E. 12,50 over te maken op rekeningnummer NL83TRIO 0390347108, t.n.v. afd.Vechtstreek KMTP. Voor info. kunt altijd contact opnemen met Herma, tel. 0613619324 of per mail: hermavanvliet(at)gmail.com.  Mocht het lukken om groepskorting te krijgen dan krijgt u wat euro`tjes terug.. Fijn om gelijk te besteden op Gardenista.     Herma